Tagfelvétel 2018 – Jeet Kune Do, Kali, Silat – pusztakezes edzések Budapesten

Silat, Jeet Kune Do és Kali edzések

TAGFELVÉTEL – 2018. január 9.

1081 Budapest, Bezerédi u. 4. (a Blaha Lujza tér mögött)

Jeet Kune Do edzések

Bruce Lee az 1960-as években a Wing Chun (mint alapstílus), az északi és déli Imádkozó Sáska, a Choy Lee Fut, a Sas Karom, a Boksz, a Birkózás, a Vívás és a Ju – Jitsu elemeire alapozva kialakította saját harci rendszerét és küzdelmi taktikáját, mely semmit nem veszített hatékonyságából az elmúlt évek alatt

A Jeet Kune do jelentése a Megállító Ököl Útja. Művészet, melyet egyetlen stílus sem szorít korlátok közé, de bármely stílust vagy módszert képes felhasználni, alkalmazni.

A Jeet Kune do nem hagyományos, állandóan változik. Egyszerű, hatékony, közvetlen, mentes minden szükségtelen mozdulattól. Felhasznál minden utat anélkül, hogy bármelyik is korlátozná, alkalmaz bármilyen technikát vagy módszert, amely hasznára válhat. Tartózkodik a felszínestől, áthatol a bonyolulton, a probléma szívébe hatol, és a lényegre mutat.

A Jeet Kune Do minden gyakorlója számára más, a harci szellem totális művelése.

Fülöp-szigeteki piszkos box: Panantukan

Komplex, rendkívül hatékony önvédelmi rendszer önálló alapelvekkel és oktatási módszerrel.
Szabályok nélküli harc, mely az egész testet fegyverként használja.
Ütések, rúgások, testmanipulációk, dobások, feszítések, törések, fojtások, földön történő kontrollálás.

Silat

Silat a közös neve az indonéz-szigetvilág őshonos harcművészetének. Sok történet ismert, de a legvalószínűbb, hogy eredetileg Java-szigetéről származik (a falu neve: Cimande, Chimande, Tjimande) de Szumátrán és Malajziában is közel azonos időben terjedt el és kezdtél el gyakorolni, fejleszteni. Később szintén a tradíciókat követve, terjedhetett el Dél-Thaiföldön és Szingapúrban. Nagy hagyománya van Brunei-ben, a Fülöp-szigeteken, Kambodzsában és Vietnamban is. Ezért igen szorosan kapcsolódik a többi délkelet-ázsiai harci művészetekhez, mint például az Eskrima, a Thaiföldi krabi krabong vagy a ’Kínai silat’ a Kuntao. Gyakorlóit pesilat-nak hívják.

Az első edzés ingyenes – gyere le, nézd meg és próbáld ki bármilyen kötelezettség nélkül.

Rendvédelmi szervek dolgozóinak, mentősöknek, tűzoltóknak állandó 10% kedvezményt adunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA *